Φωταγώγηση «ιερού» μονοπατιού στα Χρύσαφα!

Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 19:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωταγώγηση «ιερού» μονοπατιού στα Χρύσαφα!

Το μονοπάτι που οδηγεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στα Χρύσαφα Λακωνίας φωταγωγήθηκε πρόσφατα, χάρη σε πρωτοβουλίες και ενέργειες κατοίκων της περιοχής. Το αποτέλεσμα από την κλιμακωτή εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων είναι -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό, καθώς αναδεικνύει και προβάλλει τον ιερό αυτό χώρο, καθιστώντας τον ως ένα από τα σημεία προσέλκυσης επισκεπτών ακόμα και τις βραδινές-νυχτερινές ώρες.

Όπως αναφέρεται στην ομάδα «Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσάφων» στο facebook,  σημαντική ήταν η συμβολή της νεολαίας των Χρυσάφων για τη χρηματοδότηση του έργου, καθώς και του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Τσάκωνα ο οποίος βοήθησε στην αποπεράτωση του.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα