Διήμερες διακοπές ρεύματος σε Σπάρτη και άλλες περιοχές

Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 14:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήμερες διακοπές ρεύματος  σε Σπάρτη και άλλες περιοχές

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Πέμπτη 20/9, από τις 08:00 έως τις 11:00,  στις περιοχές:  Σπάρτης (γύρω απο τη γέφυρα του Ευρώτα), Ριβιώτισσα, Αφυσσού, Κοκκινόραχη, Καραβά, Κλαδά, Χρύσαφα, Αγριάνοι, Καλλονή, Βουτιάνοι, Σελλασία, Κονιδίτσα, Θεολόγος, Βασσαράς, Τσίντζινα, Βρέσθενα,  Καρυές, Μ. Βρύση, Βαρβίτσα και Βαμβακού.

Επίσης, διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί και την Παρασκευή 21/9, από τις 07:00 έως τις 07:30, στις περιοχές: Ριβιώτισσα, Αφυσσού, Κοκκινόραχη, Καραβά, Κλαδά, Βουτιάνοι, Σελλασία, Κονιδίτσα,  Θεολόγος, Βασσαρά, Βρέσθενα, Καρυές, Βαρβίτσα, Βαμβακού,  Παλαιές Εργατικές Κατοικίες Σπάρτης, Νοσοκομείο Σπάρτης, πόλη της Σπάρτης.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα