Πρότεινε έργα για το νέο τεχνικό πρόγραμμα η Δημοτική Κοινότητα Γυθείου (VIDEO)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 15:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρότεινε έργα για το νέο τεχνικό πρόγραμμα η Δημοτική Κοινότητα Γυθείου (VIDEO)

Έργα που θα συμπεριληφθούν στο νέο τεχνικό πρόγραμμα (έτους 2019) του Δήμου Αν Μάνης πρότεινε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου, το οποίο συνεδρίασε στις 31 Αυγούστου, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου κ. Ιωάννη Μπελεγρή.

Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΔΚ Γυθείου έκανε αναδρομή στα προτεινόμενα έργα των προηγούμενων ετών της Δημοτικής Κοινότητας(επί προεδρίας του κου Γεωργίου Μητσάκου και επί προεδρίας του).

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα προτεινόμενα έργα των προηγούμενων αποφάσεων της ΔΚ Γυθείου δεν ανακαλούνται, κι ως εκ τούτου ισχύουν.

Τα προτεινόμενα έργα τέθηκαν κατά σειρά προτεραιότητας στο εν λόγω συμβούλιο, εφαρμόζοντας το γνώμονα της εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος των κατοίκων της περιοχής και της βέλτιστης ανάπτυξης της πόλης. Και ψηφίστηκαν ομόφωνα από το συμβούλιο.

Ο  πρόεδρος έκλεισε μ’ έναν απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Κοινότητας, τονίζοντας ότι η Δημοτική Κοινότητα είχε πάντα σθεναρή βούληση και θέση σε ανακύπτοντα ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος, ευχαρίστησε τα μέλη (παρόντα και απόντα) του συμβουλίου που στάθηκαν επάξια, στηρίζοντας τις αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί

Ρεπορτάζ: Ελένη Τζανετάκου
Φωτο-video: MANINEWS

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος