Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Kwikumat» έδεσε στο λιμάνι Γυθείου! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018 13:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Kwikumat» έδεσε στο λιμάνι Γυθείου! (ΦΩΤΟ)

Το κρουαζιερόπλοιο “Kwikumat”, σημαίας Παναμά, κατέπλευσε την Κυριακή 12/8 στο λιμάνι του Γυθείου, εντυπωσιάζοντας όλους όσοι βρίσκονταν στην περιοχή. Το πρωί της Δευτέρας 13/8, το πολυτελές σκάφος απέπλευσε από το Γύθειο και μέσω Ελαφονήσου συνέχισε το ταξίδι του για τα νησιά του Αιγαίου.

Κατασκευασμένο από την Abeking & Rasmussen στη Γερμανία, στο ναυπηγείο Lemwerder, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2003. Το κομψό εξωτερικό και εσωτερικό στυλ του είναι το έργο της Abeking & Rasmussen, που είναι επίσης υπεύθυνη για τη μηχανική της.

Η εσωτερική διαρρύθμιση του “Kwikumat” έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα μέχρι και 12 επισκέπτες μια νύχτα σε 6 καμπίνες. Είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 13 πληρώματα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή πολυτελή εμπειρία γιοτ.

Το “Kwikumat” διαθέτει μεταλλικό κύτος μετατόπισης και αλουμινένια υπερκατασκευή, με καταστρώματα από ξύλο τικ.

Οι δεξαμενές νερού αποθηκεύουν περίπου 28.000 λίτρα γλυκού νερού. Διαθέτει 6 καμπίνες και 12μελές πλήρωμα. Η ταχύτητα κρουαζιέρας ανέρχεται σε 14 κόμβους, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει είναι 16 κόμβοι.

Φωτο: Δ. Μπουρτζινάκος
Με πληροφορίες από githio-click.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα