Εγκαινίασε έκθεση προϊόντων στην Πετρίνα ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2018 17:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινίασε έκθεση προϊόντων στην Πετρίνα ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο, κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκου, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παλαιόβρυσης Δήμου Ανατολικής Μάνης. Στην ακολουθία παρέστη μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Λακωνίας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Στη συνέχεια o κ. Χρυσόστομος μετέβη στο χωριό Πετρίνα, όπου τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων της έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων «Το Καλάθι του χωριού» που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πετρίνας «Η Εστία» και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, παρουσία εκπροσώπων πολιτικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti