Παραμένει ο συναγερμός για πυρκαγιές στη Λακωνία και το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραμένει ο συναγερμός για πυρκαγιές στη Λακωνία και το Σαββατοκύριακο

Εξακολουθεί και για το Σαββατοκύριακο 11-12 Αυγούστου ο πολύ υψηλό κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς(κατηγορία κινδύνου 4) για όλους τους  δήμους της Λακωνίας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (www.civilprotection.gr).

Δεδομένης της κατηγορίας κινδύνου 4, η ΠΕ Λακωνίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο.

Ιδιαιτέρως εφιστάται η προσοχή σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και σε όσους απασχολούνται στην ύπαιθρο, οι οποίοι καλούνται να αποφύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.

Επίσης, η ΠΕ Λακωνίας απευθύνει έκκληση σε όλους να τηρούν τις απαγορευτικές διατάξεις κυκλοφορίας οχημάτων σε δασικές περιοχές όπως αυτές αναφέρονται σε απόφαση  της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα