22 θέματα στην ατζέντα του ΔΣ Μονεμβασίας

Mayfair_Club
Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 15:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
22 θέματα στην ατζέντα του ΔΣ Μονεμβασίας

Την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 18:00, συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μονεμβασίας με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη:
- «Περί εγκρίσεως εισηγητικής έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του δημοτικού προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2018»
- «Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων  τρέχοντος έτους».
- «Περί συμμετοχής του Δήμου στο Φεστιβάλ «Σπάρτη – Παγκόσμια Πόλη».
- «Περί αποδοχής χρηματοδότησης ποσού 91.700,00 € για την Επισκευή – Συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις Δήμου Μονεμβασίας από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
- «Περί αγοράς μετοχών των Μετόχων Ιδιωτικών Συλλογικών Φορέων της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. από το Δήμο Μονεμβασίας».
- «Περί απευθείας αγοράς ακινήτου στην Τ.Κ. Παπαδιανίκων».
-«Περί αποδόσεως και κατανομής επιχορήγησης για επισκευή – συντήρηση σχολικών κτιρίων».
- «Περί εγκρίσεως σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Ν. 3852/2010 και ειδικότερα του άρθρου 100 αυτού, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 179 του Ν. 4555/2018, μεταξύ του Δήμου Μονεμβασίας και της περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Μονεμβασίας», προϋπολογισμού 600.000,00 € – Ορισμός μελών (Τακτικός-Αναπληρωτής) για την Επιτροπή Παρακολούθησης – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της».
- «Περί εγκρίσεως σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Ν. 3852/2010 και ειδικότερα του άρθρου 100 αυτού, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 179 του Ν. 4555/2018, μεταξύ του Δήμου Μονεμβασίας και της περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση εισόδου Γυμνασίου – Λυκείου Μολάων για την δημιουργία πρόσβασης ΑΜΕΑ», προϋπολογισμού 237.145,40 € – Ορισμός μελών (Τακτικός-Αναπληρωτής) για την Επιτροπή Παρακολούθησης – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης προθεσμίας του έργου «Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Μονεμβασίας Ν. Λακωνίας που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016».
- «Περί εγκρίσεως  του 1ου ΑΠΕ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Ναυτικού Μουσείου Νεάπολης».
- «Περί εγκρίσεως  του 1ου ΑΠΕ & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων Δ.Δ. Λαχείου Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως  του 2ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση – Επισκευή δικτύου ύδρευσης Δ.Δ. Νεάπολης».
- «Περί εγκρίσεως  του 1ου ΑΠΕ του έργου «Βελτίωση δρόμου Αγίου Φωκά –Μονεμβασίας Δ.Ε. Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως  του 1ου ΑΠΕ του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων» Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως και οριστικής παραλαβής της μελέτης με τίτλο «Μελέτη – Φάκελος Τροποποίησης ΑΕΠΟ της ΕΕΛ οικισμού Πλύτρας, με σκοπό την απεριόριστη άρδευση».
- «Περί εγκρίσεως των τευχών δημοπράτησης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης της Μελέτης «Αποκατάστασης κτιρίου ΣΥΚΙΚΗΣ και μετατροπή του σε κέντρο αθλητικών – πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων».
- «Περί διακοπής εργασιών του έργου «Αξιοποίηση Τουριστικού Περιπτέρου Τ.Κ. Μονεμβασίας Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί ορισμού Επιτροπής Παραλαβής Έργου»
- «Περί εξετάσεως αιτήματος του κ. Μιχελάκου Δημητρίου για διαμόρφωση εδάφους για τη δημιουργία χώρου πρασίνου σε κοινόχρηστο χώρο εντός του οικισμού της Τ.Κ. Συκέας».
- «Περί εγκρίσεως κάλυψης των εξόδων κηδείας απόρου κατοίκου του Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί χορηγήσεως χρηματικού βοηθήματος σε κάτοικο του Δήμου Μονεμβασίας»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος