Σπουδαία δωρεά των «Ομοίων της Μάνης» στην Πυροσβεστική Αρεόπολης

Mayfair_Club

Ευχαριστήριο της Υπηρεσίας

Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 16:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σπουδαία δωρεά των «Ομοίων της Μάνης» στην Πυροσβεστική Αρεόπολης

Σε δωρεά απαραίτητων εφοδίων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρεόπολης προχώρησε το Ινστιτούτο «Ομοίων της Μάνης». Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν τριάντα σωλήνες  κατάσβεσης, πέντε αυλές κατάσβεσης, και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών της Υπηρεσίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρεόπολης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Ινστιτούτο «Ομοίων της Μάνης» και ειδικά τον καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μιχαήλ Κουτσιλιέρη, η οποία έχει ως εξής:

«κ. Καθηγητά,

ο διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρεόπολης εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες τόσο προς εσάς, αλλά και ξεχωριστά σε κάθε ένα μέλος των ομοίων της Μάνης, για την προσφορά στην Υπηρεσία μας τριάντα (30) σωλήνων κατάσβεσης, πέντε(5) αυλών κατάσβεσης, και ενός (1) ηλεκτρονικού υπολογιστή για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών της Υπηρεσίας μας. Σε αυτές τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας η αυτόβουλη αυτή ενέργεια σας είναι άξια συγχαρητηρίων και επαίνου, καταδεικνύει την συλλογική ευθύνη στον τρόπο σκέψης των ομοίων, αλλά αποτελεί και παράδειγμα στην συνείδηση μας προκειμένου να βρούμε και εμείς οι ίδιοι το σθένος για να συνεχίσουμε το έργο για το οποίο ορκιστήκαμε. Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε από καρδιάς τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής, προσωπικής και επιστημονικής σας προσδοκίας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος