Προσβάσιμη για ΑμεΑ η παραλία Έλους με φροντίδα Δ. Ευρώτα

Mayfair_Club
Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 13:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσβάσιμη για ΑμεΑ η παραλία Έλους με φροντίδα Δ. Ευρώτα

Στην τοποθέτηση ειδικού διαδρόμου και αμαξιδίου στην παραλία Έλους προχώρησε ο Δήμος Ευρώτα, προκειμένου να καταστήσει δυνατή την πρόσβαση και μετακίνηση των ατόμων με διάφορες μορφές αναπηρίας.

Η εγκατάσταση έγινε κατόπιν μελέτης των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα, ενώ η κατασκευή είναι φιλική προς το περιβάλλον και δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Αποκλειστικός σκοπός του είναι να παρέχει σε άτομα, τα οποία παρουσιάζουν αδυναμία ή δυσκολία κινητικότητας, τη δυνατότητα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, χωρίς να δυσχεραίνει τη διέλευση των υπόλοιπων λουόμενων. Ενδείκνυται για άτομα προχωρημένης ηλικίας, με σκλήρυνση κατά πλάκας, χρήστες με αναπηρία στα κάτω άκρα ή νεύρο – μυϊκές δυστροφίες, παραπληγικούς – τετραπληγικούς, ασθενείς με Πάρκινσον, άτομα με προσωρινούς τραυματισμούς, αλλά και άτομα με προβλήματα ισορροπίας.

Ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Αργυρώ  Γκουβούση-Κρητικάκου, δήλωσαν ευχαριστημένοι για την ολοκλήρωση της εν λόγω εγκατάστασης καθώς διασφαλίζει το αυτονόητο δικαίωμα όλων για πρόσβαση στις τοπικές παραλίες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος