Βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές των Πανελλαδικών ο Δ. Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στον Μυστρά - Τιμήθηκαν και οι εθελοντές εκπαιδευτικοί του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 15:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές των Πανελλαδικών ο Δ. Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Αυγούστου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού(ΙΝΕΒΥΠ) στην ιστορική έδρα του δήμου, τον Μυστρά.

Σε μία όμορφη και σεμνή τελετή κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Δήμος Σπάρτης βράβευσε συνολικά 36 μαθητές και μαθήτριες των λυκείων του δήμου που συγκέντρωσαν πάνω από 17.500 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018, καθώς και τα σχολεία που φοίτησαν.

Για άλλη μια χρονιά, ο χώρος ήταν κατάμεστος από γονείς, φίλους, συγγενείς, τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, που με το θερμό τους χειροκρότημα, επιβράβευσαν και αναγνώρισαν τον αγώνα και τους κόπους των μαθητών.

«Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που αρίστευσαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις» αναφέρει ο Δ. Σπάρτης και προσθέτει: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τέτοιου είδους επιτυχίες μας γεμίζουν χαρές, καθώς ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες, που θα συμβάλουν στην πορεία του και την ανάπτυξή του».

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε και η βράβευση των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που αποτελεί πλέον μία από τις βασικές δομές κοινωνικής στήριξης του Δήμου Σπάρτης, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα σπουδών.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές εκπαιδευτικούς, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών, που διεκδίκησαν ισότιμα το δικαίωμα στη γνώση» επισημαίνει ο Δ. Σπάρτης και συμπληρώνει:

«Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών στηρίζοντάς τους σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την παραχώρηση του πανέμορφου αυτού χώρου, στην κα Γεωργία Ξανθάκη - Καραμάνου για την πολύτιμη βοήθειά της και σε όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μυστρά.  

Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!»


Φωτογραφίες: StudioKouros (Αγησιλάου 63, Σπάρτη, τηλ 2731100933)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος