Σε γενική συνέλευση ο Εμπορικός Σύλλογος Γυθείου

Mayfair_Club

Παρουσία θεσμικών φορέων

Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 18:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε γενική συνέλευση ο Εμπορικός Σύλλογος Γυθείου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16/7 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Γυθείου. Τη συνέλευση παρακολούθησαν  τα μέλη του συλλόγου και πολίτες.

Παρευρέθηκαν και απηύθυναν  χαιρετισμό εκ μέρους της κυβέρνησης, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης και εκ μέρους του ΚΚΕ ο εκπρόσωπος του Π. Πατσάκος.
 Τις εργασίες της συνέλευσης χαιρετίσαν με γραπτά μηνύματα,τα οποία και αναγνώστηκαν δημοσίως,  ο γ.γ. υπ. Προστασίας του Πολίτη Τζαν. Φιλιππάκος, ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής συμπαράταξης Λ. Γρηγοράκος και η πολιτευτής Λακωνίας της Ν.Δ Φεβρωνία Πατριανάκου.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ Ι. Αναιπάκο, το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου για το 2018-19, που αναφέρεται κυρίως σε πρωτοβουλίες και ενέργειες του συλλόγου για την τόνωση της ανάπτυξης καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην πόλη του Γυθείου και της ευρύτερης παράκτιας περιοχής σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς της κυβέρνησης, τον Δήμο Ανατ. Μάνης, την Μητρόπολη Ανατ. Μανης, το Επιμελητήριο Λακωνίας κ.λ.π .

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση του προεδρείου με τα μέλη αλλά και με τους παρευρισκόμενους επι των θεμάτων της συνέλευσης και αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάληψη συλλογικής δράσης από τα μέλη, αλλά και η ανάπτυξη εθελοντικής προσφοράς από συμπολίτες μας για την επίτευξη των στόχων.

Πάγια άποψη και θέση του Συλλόγου είναι ότι το εμπόριο και η επιχειρηματικότητα δεν έχουν μόνο οικονομική διάσταση.

«Το επιχειρείν συνιστά διαχρονική έκφραση της ελευθερίας του ατόμου και ουσιαστικό πυλώνα κοινωνικής προόδου. Οραματιζόμαστε και επιθυμούμε συνθήκες φιλικές στην επιχειρηματικότητα το πλεονέκτημα των οποίων θα είναι προς όφελος όλης της τοπικής κοινωνίας. Όταν οι άνθρωποι επιχειρούν οι κοινωνίες ευημερούν», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Το τέλος των εργασιών επισφραγίσθηκε με την βράβευση για τις πολυετείς υπηρεσίες του, γ.γ του Συλλόγου Π. Πουλημενάκου. Ακολούθησε επίδοση αναμνηστικής πλακέτας από τον γ.γ του Συλλόγου Δαυίδ Ανδρεικο.
 
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη του αλλά και τους συμπατριώτες μας για την ενεργή συμμετοχή τους και την παρουσία τους στις εργασίες της συνέλευσης και ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος