Φωτιά μεταξύ Στεφανιάς και Λαγίου Κροκεών

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 13:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτιά μεταξύ Στεφανιάς και Λαγίου Κροκεών

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε αγροτική έκταση μεταξύ των χωριών Στεφανιάς και Λαγίου Κροκεών στον Δ. Ευρώτα.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει εφτά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και τους Εθελοντικούς Σταθμούς Μυρτέας και Πετρίνας, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Επικεφαλής της επιχείρησης είναι ο διοικητής της ΠΥ Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ.

Το σημείο της φωτιάς είναι προσβάσιμο από τους πυροσβέστες, ενώ το ευτύχημα είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση από κατοικημένες περιοχές, ενώ δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Διαβάστε νεότερα για τη φωτιά εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος