Επιχορήγηση 165.000 ευρώ για συντήρηση σχολείων στον Δ. Σπάρτης

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη

Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 18:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιχορήγηση 165.000 ευρώ για συντήρηση σχολείων στον Δ. Σπάρτης

Στο πλαίσιο των προσκλήσεων των Προγραμμάτων «ΦιλόΔημος» και «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της απόφασης 4748, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη πράξεων δήμων, συνολικού ποσού ύψους 12.492.412,05 ευρώ, με τη συμμετοχή των δήμων να ανέρχεται στο ποσό των 5.054.460,17 ευρώ.

Ειδικότερα, για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, ο Δήμος Σπάρτης θα λάβει συνολική επιχορήγηση ύψους 164.700 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, με το ποσό των 25.300 ευρώ που προέρχονται από ιδίους πόρους του Δ. Σπάρτης, η συνολική δαπάνη που θα διατεθεί για τα παραπάνω έργα ανέρχεται σε 190.000 ευρώ.

Οι δικαιούχοι δήμοι για τη χρηματοδότηση των ως άνω πράξεων, θα απορροφήσουν πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι των δήμων.

 
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti