«Ναι» και από την Τροχαία Σπάρτης για λαϊκή αγορά στον Ν. Κόσμο

Mayfair_Club

Άμεση λειτουργία ζητεί η Επιτροπή Κατοίκων

Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 12:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ναι» και από την Τροχαία Σπάρτης για λαϊκή αγορά στον Ν. Κόσμο

Θετική ήταν η γνωμοδότηση που εξέδωσε στις 27/6/2018, το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης για τη διεξαγωγή λαϊκής αγοράς στην περιμετρική οδό της πλατείας Σαϊνόπουλου στη Σπάρτη. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση του αιτήματος της Επιτροπής Κατοίκων Ν. Κόσμου-Ψυχικού, που έχει ήδη αποδεχθεί με ομόφωνη απόφασή του και το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης.

Πλέον, η Επιτροπή των Κατοίκων, που εκφράζει την ικανοποίησή της για την έγκριση που έδωσε η Τροχαία Σπάρτης,  καλεί τον Δήμο Σπάρτης να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες τυπικές διαδικασίες που απομένουν, ώστε -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- «να υλοποιηθεί, το ταχύτερο δυνατόν,  η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς ΚΑΙ στη συνοικία του Ν. Κόσμου-Ψυχικού, σύμφωνα με το έγγραφο αίτημα 1.100 πολιτών και την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης».

Η ανακοίνωση της Επιτροπής καταλήγει ως εξής: «Εφόσον η πολιτική βούληση του Δήμου Σπάρτης έχει εκφραστεί θετικά και με απόλυτη σαφήνεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να καθυστερήσει η υλοποίηση μιας  καινοτόμου θεσμικής εξέλιξης, η οποία θα δώσει δυναμική ώθηση στην επιζητούμενη ανάπτυξη του δήμου Σπάρτης αλλά και μιας μεγάλης συνοικίας όπως είναι ο Ν. Κόσμος – Ψυχικό».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος