Τριήμερη επιδρομή της ΕΛΑΣ με 19 συλλήψεις στη Λακωνία

Mayfair_Club
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριήμερη επιδρομή της ΕΛΑΣ με 19 συλλήψεις στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 4/7/2018 έως και τις 6/7/2018, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1.008 άτομα, εκ των οποίων 739 ήταν ημεδαποί και 269 αλλοδαποί, καθώς και σε 810 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 158 άτομα, από τα οποία 99 ήταν ημεδαποί και 59 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 86 άτομα.
Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 19 άτομα και ειδικότερα:    Ένας ημεδαπός για κλοπή, δύο ημεδαποί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ένας ημεδαπός για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, τρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και έντεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Παραβάσεις του ΚΟΚ και κατασχέσεις
Τέλος, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν: Δύο ναρκωτικά δισκία στην Κορινθία και μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, στη Μεσσηνία.

Όλοι οι παραπάνω συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος