Παρουσιάστηκαν ευρωπαϊκά προγράμματα από το Επιμελητήριο στη Σπάρτη

Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018 09:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκαν ευρωπαϊκά προγράμματα από το Επιμελητήριο στη Σπάρτη

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου  στη Σπάρτη, η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για τη παρουσίαση των δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός εκσυγχρονισμός ».

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου όπως και ενδιαφερόμενοι για τα εν λόγω προγράμματα. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό παραχώρησε τον λόγο στο στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Βασίλειο Γκοτσούλια.

Ο ομιλητής παρουσίασε λεπτομερώς τις τρείς νέες δράσεις, αναλύοντας τη διαδικασία ένταξης που θα ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στα εν λόγω προγράμματα. Επιπροσθέτως ο κ. Γκοτσούλιας επισήμανε τα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερη προσοχής , προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να πετύχουν έναν υψηλό βαθμό κατά την αξιολόγηση του έργου τους.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι, πραγματοποίησαν σωρεία ερωτήσεων και αποριών στο στέλεχος της Διαχειριστικής ο οποίος απάντησε αναλυτικά και κάλυψε κάθε απορία που πρόεκυψε.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti