Επιτυχημένο το 20ο φιλανθρωπικό τσάι της ενορίας Κοκκινόραχης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένο το 20ο φιλανθρωπικό τσάι της ενορίας Κοκκινόραχης (ΦΩΤΟ)

Το 20ο κατά σειρά φιλανθρωπικό τσάι αγάπης πραγματοποίησε η ενορία Κοκκινόρραχης το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου στο προαύλιο του βυζαντινού ΙΝ Αγίου Νικολάου. Πλήθος κόσμου, μέσα σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η ενοριακή χορωδία της Κοκκινόρραχης «ταξίδεψαν»  μουσικά το κοινό με όμορφα ποιοτικά τραγούδια. Υπεύθυνες ήταν οι κκ Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου, Τριάδα Παλαιοκώστα και Χαρούλα Παπαδοπούλου. Η κ. Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου τόνισε στο κοινό τις δραστηριότητες της χορωδίας και ειδικότερα την πρώτη ηχογράφηση CD που πραγματοποίησε η χορωδία φέτος και που διανεμήθηκε δωρεάν σε όλο το κοινό.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Κοκκινόρραχης, που με την καθοδήγηση της κατηχήτριας τους, κ. Δέσποινας Παπαδοπούλου Κουκούτση, παρουσίασαν ένα δρώμενο με θέμα την ευλογημένη ελιά.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ενοριακής χορωδίας Τσεραμιού, υπό τη διεύθυνση της κ. Χρυσάνθης Μάνδρου Φιλιππάκου, διασκέδασαν  το κοινό μουσικά και  απέδειξαν ότι η ενορία Τσεραμιού παρ’  ότι μικρή ενορία, υπό την καθοδήγηση του εφημερίου τους π. Παναγιώτη Λάτση έχουν καταφέρει πάρα πολλά σε όλους τους τομείς της ποιμαντικής διακονίας. Ο π. Παναγιώτης στο τέλος τόνισε την άριστη συνεργασία των δύο ενοριών που είναι πολύ ευεργετική σε όλους.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος και οι δύο χορωδίες εισέπραξαν δικαίως το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το μέλος του φιλοπτώχου ταμείου Κοκκινόρραχης κ. Νικολέτα Ηλιάδη, ενώ την διακόσμηση του χώρου είχαν επιμεληθεί οι κκ Ειρήνη Χούπη – Γιαννακάκη, Δέσποινα Κουκούτση – Παπαδοπούλου και Νίνα Κολοβού.

Ο εφημέριος της ενορίας, π. Συμεών Παπαγεωργίου, συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου, απηύθυνε καρδιακά λόγια αγάπης. Στον επίλογο της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό τσάι, καθώς και τις κυρίες του φιλοπτώχου ταμείου και της ενορίας για την οργάνωση της εκδήλωσης. Με την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος, ο αρχιερατικός επίτροπος Βρεσθένων και εφημέριος Κλαδά, πρωτ. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, και ο εφημέριος Αγίου Νικολάου Σπάρτης, π. Κωνσταντίνος Ορφανάκος, κλήθηκαν να δώσουν αναμνηστικά δώρα στα μέλη των χορωδιών.

Το 20ο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ιερείς: π. Σεραφείμ Κοσμάς εφημέριος Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, π. Ηλίας Βουρβουριώτης εφημέριος Καραβά, π. Παναγιώτης Κώτσος εφημέριος Θεολόγου. Επίσης παρευρέθηκαν η π. βουλευτής κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου, ο διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου κ. Παναγιώτης Τρακάκης, ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας, η πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου Σπάρτης κ. Μαρία Χανιά, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινόραχης κ. Αναστάσιος Χούπης και ο τέως προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως Λακωνίας κ. Γεώργιος Παλούμπας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος