«Μπλόκο» του Λιμενικού σε παράνομο σκάφος αναψυχής στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 16:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μπλόκο» του Λιμενικού σε παράνομο σκάφος αναψυχής στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Παράνομη ναύλωση σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής στο Γύθειο διαπιστώθηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 3/7. Το σκάφος -σημαίας Γαλλίας- είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της λακωνικής κωμόπολης προερχόμενο από την Καλαμάτα, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνήτη του.

Ειδικότερα, κατόπιν ελέγχου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γυθείου διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε ναυλωθεί στις 15/03/2018, με λιμένα επιβίβασης τον Πόρο Τροιζηνίας, για χρονικό διάστημα πέντε μηνών, έναντι του ποσού των 15.000 ευρώ, δίχως όμως να τηρούνται οι προϋποθέσεις των άρθρων 3, 7 και 10 του Ν. 4256/2014 (Α΄92) για τη δραστηριοποίησή του.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους.

pourrquoi pas m

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος