Παρέμβαση Δαβάκη σε Τόσκα για τα ακατάλληλα πυροσβεστικά οχήματα

Mayfair_Club

Μετά την καταγγελία της ΕΥΠΣ Λακωνίας

Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 15:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρέμβαση Δαβάκη σε Τόσκα για τα ακατάλληλα πυροσβεστικά οχήματα

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Λακωνίας, κ. Θανάση Δαβάκη, στην καταγγελία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Λακωνίας, σχετικά με το γεγονός ότι πυροσβέστες έλαβαν διαταγή να παραλάβουν παλαιά, ακατάλληλα και επικίνδυνα οχήματα προς ενίσχυση του στόλου των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού.

Ο κ. Δαβάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν διεξοδικά και του έδωσαν έγγραφη καταγγελία στην οποία περιγράφουν αναλυτικά το γεγονός. Κατά τη συνάντηση αυτή, ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, εξεδήλωσε την αντίθεσή του προς αυτό και του ζήτησε να παρέμβει. Παράλληλα, στις 2 Ιουλίου, κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά προς το Υπουργείο Εσωτερικών για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εξάλλου, ο κ. Δαβάκης συναντήθηκε εκ νέου την Τετάρτη 4/7, με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τόσκα, ο οποίος του ανέφερε ότι έχει ζητήσει ήδη από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής να διερευνήσει το θέμα και να τού υποβάλλει σχετική αναφορά.

Ο κ. Δαβάκης δήλωσε ότι παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος