Εντολή Τατούλη για άμεση έναρξη της δακοκτονίας στην Πελοπόννησο

Mayfair_Club
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 17:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εντολή Τατούλη για άμεση έναρξη της δακοκτονίας στην Πελοπόννησο

Εντολή για άμεση έναρξη της δακοκτονίας έδωσε με επείγον έγγραφό του στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία και να αποφευχθεί κίνδυνος καταστροφής του ελαιοκάρπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Απρίλιο, με έγγραφό του προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο κ. Τατούλης είχε ενημερώσει για τους κινδύνους που ενέχουν οι καθυστερήσεις εκ μέρους του υπουργείου και είχε προτείνει και σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα έλυνε το πρόβλημα.

Ο περιφερειάρχη προέβη σε αυτή την εντολή για άμεση έναρξη των ψεκασμών, δεδομένων των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν, όπως επίσης και των καθυστερήσεων εκ μέρους του υπουργείου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος