Πήρε μεταπτυχιακό στο ΤΟΔΑ ο Ζαχ. Αγρανιώτης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Mayfair_Club

Ορκίστηκε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης

Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 20:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πήρε μεταπτυχιακό στο ΤΟΔΑ ο Ζαχ. Αγρανιώτης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η 11η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 29/6 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στη Σπάρτη.

Μεταξύ των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών ορκισθέντων του τμήματος ήταν και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, κ. Ζάχος Αγρανιώτης, ο οποίος αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» και μάλιστα ως αριστούχος! Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο πρώτος μεταπτυχιακός τίτλος που λαμβάνει ο διοικητής Ασφαλείας Σπάρτης.

Μετά τις συνεχόμενες, μεγάλες επιτυχίες που έχει καταγράψει στο ενεργητικό του ως επικεφαλής της υπηρεσίας του, ο κ. Αγρανιώτης έδειξε τις ικανότητες του και στον  ακαδημαϊκό τομέα. Ο «Λακωνικός Τύπος» τού εύχεται και εις ανώτερα σε όλα τα…  επίπεδα!

Οι χαιρετισμοί
και οι ευχές

Στον χαιρετισμό του ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Zωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης,  ευχήθηκε στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία, ενώ τούς ζήτησε να έχουν υπόψη τους τα εξής: «Θα διοικείτε ανθρώπους, θα τους διοικείτε βάσει των νόμων και πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα έχετε πάντα την εξουσία…». Ο κ. Γεωργιάδης έκανε ακόμα λόγο για τεράστιο έργο που επιτελεί το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα λειτουργήσει και νέο μεταπτυχιακό με τίτλο «Ηθική και ακεραιότητα στον αθλητισμό».

Στη συνέχει ο κοσμήτορας βράβευσε τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Γιάννη Μαμουζέλο για την προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, καθηγητής κ. Μάριος Παπαλουκάς, αστειευόμενος και σχολιάζοντας σχετική φράση φοιτητή, είπε: «Άκουσα κάποιον να λέει σε έναν άλλον: Έκανες τόσον κόπο για ένα χαρτάκι; Και εγώ σας λέω: Μην υποτιμάτε τα χαρτάκια…» ενώ τόνισε ότι «αυτό που σας προσέφερε το Πανεπιστήμιο είναι κυρίως το “φως”.

Ο διευθυντής «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων», καθηγητής κ. Αθανάσιος Κριεμάδης, απευθυνόμενους στους αποφοίτους, έκανε λόγο για «ύπαρξη αυτοοργανωτικού ελλείμματος, το οποίο με τα εφόδια που διαθέτετε, μπορείτε να αλλάξετε. Θα παίξει ρόλο το αξιακό σύστημα και η ανθρωποκεντρική διοίκηση που διδαχτήκατε».

Τέλος, χαιρετισμό, εκ μέρους του δημάρχου Σπάρτης, κ. Βαλιώτη, απηύθυνε ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος