Εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση έργων στη Σχολή Αγιογραφίας της ΙΜΜΣ (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 14:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση έργων στη Σχολή Αγιογραφίας της ΙΜΜΣ (ΦΩΤΟ)

Παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ των οποίων εκπροσώπων εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών α’ και β’ έτους της Σχολής Αγιογραφίας της Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από 10:00 πμ έως 1:00 μμ και από 6:00 μμ έως 9:00 μμ, έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν το απόγευμα της Κυριακή 24/6 στα εργαστήρια της σχολής, από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης και πρόεδρο της σχολής κ. Ευστάθιο. Ο διευθυντής της σχολής συνεχάρη τους σπουδαστές για τα τόσο σημαντικά έργα που δημιούργησαν σε μια νεοσύστατη σχολή, ενώ μίλησε και για το κοινωνικό σκοπό που επιτελεί η σχολή στην κοινωνία. Αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της σχολής, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Ευστάθιο για τη συνεχή βοήθεια του στις λειτουργικές ανάγκες της σχολής, τα μέλη του ΔΣ, τους δύο καθηγητές, κ. Στυλιανό Γεωργαντώνη και κ. Βασίλειο Θεοδωρακάκο, την γραμματεία, πρεσβυτέρα κ. Βασιλική Κοκκορού και τους ιερείς π. Συμεών, π. Γεώργιο και π. Αθανάσιο.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής παρουσίασε τη δομή της έκθεσης, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο σχέδιο αλλά και στα κατασκευαστικά υλικά των εικόνων, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος