Συνδέθηκε απευθείας και με Γενεύη η Καλαμάτα!

Mayfair_Club

Εγκαινιάστηκε η πρώτη πτήση της SWISS

Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 18:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνδέθηκε απευθείας και με Γενεύη η Καλαμάτα!

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση της SWISS από το Διεθνές Αεροδρόμιο Γενεύης προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Την πρώτη πτήση της SWISS LX 2358 με Bombardier CS300που προσγειώθηκε στις 09:55΄ το πρωί υποδέχθηκαν οχήματα της πυροσβεστικής, δημιουργώντας υδάτινη αψίδα, όπως είθισται.

Η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου μαζί με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνία Μπούζα υποδέχθηκαν το πλήρωμα και τους επιβάτες της πτήσης καλωσορίζοντας τους στη «Μυθική Πελοπόννησο».

Την πτήση συνόδευσε ο διευθυντής προγραμμάτων της SWISS κ. Joël Dubuis, ο οποίος μετέβη με την πτήση της SWISS στην Καλαμάτα προκειμένου να εγκαινιάσει το δρομολόγιο και να συναντηθεί με την κ. Νικολάκου και να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πελοπόννησος ΑΕ στην έναρξη των απευθείας πτήσεων για την ενίσχυση του προορισμού.

Η πτήση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πτήσεις από Βρυξέλλες, Βιέννη Λονδίνο, Μόναχο κλπ, ενώ υπάρχουν δρομολόγια με πόλεις της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, Ιταλίας από συνολικά 26 διεθνείς προορισμούς.

«Η απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου της Καλαμάτας με τη Γενεύη είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών και συνεργειών της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ιδιωτικές επιχειρήσεις και την ΤΕΜΕΣ, στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου να προσελκύσει ολοένα αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών από την Ευρώπη και όχι μόνο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος