Μόνο τη Δευτέρα οι διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λακωνίας

Mayfair_Club
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 14:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μόνο τη Δευτέρα οι διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λακωνίας

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι αρχικά προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, για την Παρασκευή (22/6), Σάββατο (23/6) και Κυριακή (24/6), στις παρακάτω περιοχές της Λακωνίας: Ποταμιά, Γοράνοι, Βασιλάκι, Πετρίνα, Άρνα, Αιγιές, Πλάτανος, Γύθειο, Μαυροβούνι, Αρεόπολη, Πύργος Διρού, Οίτυλο, Κότρωνας και Γερολιμένας.

Αντίθετα, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στις παραπάνω περιοχές, τη Δευτέρα 25/6, από τις 07:00 πμ έως τις 11:45΄ το πρωί.

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση οφείλονται σε απαραίτητες τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλή (ΑΔΜΗΕ) για την διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος