Έναρξη αιτήσεων για συμμετοχή στα ΚΔΑΠ του Δ. Ευρώτα

Mayfair_Club
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη αιτήσεων για συμμετοχή στα ΚΔΑΠ του Δ. Ευρώτα

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» του Δήμου Ευρώτα, στο πλαίσιο δράσης του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ  Α), προκειμένου να λειτουργήσουν για ακόμα μια χρονιά τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο Δήμο Ευρώτα για το έτος 2018-2019.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά τις εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες και άνεργες, και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους και έχει ως στόχο την δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών και των γονέων τους, με την ανάπτυξη οργανωμένων ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων  που παρέχονται με το εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα στους άνετους, ασφαλείς και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους των Κέντρων.

Τα ΚΔΑΠ, λειτουργούν καθημερινά από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο (κατά τις απογευματινές ώρες) και στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, του Πάσχα, ενώ στη διάρκεια του καλοκαιριού τα ΚΔΑΠ λειτουργούν κατά τις πρωινές ώρες.

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν το/τα παιδί/ιά τους ( 5 έως 12 ετών) στα ΚΔΑΠ Δήμου Ευρώτα και επιθυμούν να βοηθηθούν στη σωστή συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων, να προσέρχονται καθημερινά (09:00 έως 15:00) στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα ή να τηλεφωνούν στο 2735023326 / 2735029215 για να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η παραλαβή των δικαιολογητικών και των αιτήσεων θα γίνει έως την Παρασκευή 29  Ιουνίου 2018.  Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων γίνεται μέσα από το www.eetaa.gr.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος