Από Καναδά με αγάπη για τα νοσοκομεία της Λακωνίας!

Mayfair_Club

Εξοπλισμό δωρίζει η Ομοσπονδία Πανλακωνικών Συλλόγων Μόντρεαλ στις νοσηλευτικές μονάδες Σπάρτης και Μολάων

Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από Καναδά με αγάπη για τα νοσοκομεία της Λακωνίας!

Αποδεκτή έκανε δωρεά της Ομοσπονδίας Πανλακωνικών Συλλόγων Μόντρεαλ προς τα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Η δωρεά αποτελείται από τα παρακάτω είδη:
- 360 δέματα σεντονιών (δύο σεντόνια και μία μαξιλαροθήκη ανά δέμα) για τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης.
- 120 δέματα σεντονιών (δύο σεντόνια και μία μαξιλαροθήκη ανά δέμα) για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, μέσω της παρακάτω ευχαριστήριας επιστολής:

«Η ενέργεια αυτή συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση της ξενοδοχειακής υποδομής της Νοσηλευτικής μας Μονάδας, η οποία πραγματοποιείται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο της πατρίδας μας, όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά.

Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Είναι εξαίρετες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος