Η Λακωνία σε διεθνή έκθεση για τη διατροφή και φιλοξενία στην Κένυα

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις του νομού για συμμετοχή στην “Food Agro Africa”

Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 18:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Λακωνία σε διεθνή έκθεση για τη διατροφή και φιλοξενία στην Κένυα

Σε συνέχεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στους Μολάους (28/3/2018) από το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με το προξενείο της Κένυας στην Αθήνα, το Επιμελητήριο προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση της Κένυας “21th Food Agro Africa 2018”, με θέμα το φαγητό, φιλοξενία και αγροδιατροφή. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου στο Ναϊρόμπι.

Στόχος του Επιμελητηρίου Λακωνίας είναι η δυναμική παρουσία και η αποτελεσματική είσοδος των λακωνικών προϊόντων στην αγορά της Κένυας και των υπολοίπων πέντε χωρών της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής. Στην προσπάθειά μας αυτή θα έχουμε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της επίτιμης προξένου της Κένυας στην Αθήνα, κ. Βίκυς Πανταζοπούλου.

Κόστος ανά επιχείρηση με έναν εκπρόσωπο για την έκθεση:
- Αεροπορική μεταφορά προϊόντων: 2 € ανά κιλό
- Εκτελωνισμός υπολογίζεται ανά είδος προϊόντος και θα σας ενημερώσουμε μετά την ένδειξη ενδιαφέροντος από μέρους σας και της δήλωσης των προϊόντων που θα εκθέσετε
- Αεροπορικά προς και από Κένυα: 700€
- Διαμονή με ημιδιατροφή: 150€ ημερησίως σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων
- Διαμονή σε επιπλωμένο διαμέρισμα: 60- 80 € ημερησίως
- Ενδεικτικό κόστος για μια επιχείρηση με έναν εκπρόσωπο η οποία θα μείνει στην Κένυα 3 ημέρες, σε ξενοδοχείο (με ημιδιατροφή) (1η μέρα άφιξη και δύο μέρες διαμονή λόγω έκθεσης 4η ημέρα αναχώρηση), με 60 κιλά δειγμάτων προϊόντων κλπ υλικού, το συνολικό της κόστος χωρίς έξοδα εκτελωνισμού ανέρχεται στα 1270€.
- Για την ίδια επιχείρηση, με διαμονή σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με μέσο όρο 70€ τη βραδιά, το συνολικό της κόστος θα ανέρχεται στα 1030€  

Κόστος τετραγωνικών
και βασικού εξοπλισμού
Το τετραγωνικό στην εκθέσεις ανέρχεται στα 380$ ή 323€! Ο ελάχιστος αριθμός τετραγωνικών που μπορούμε να πάρουμε είναι τα 9 τετραγωνικά. Στο βασικό εξοπλισμό για τα 9 τετραγωνικά περιλαμβάνεται:
- Μετόπη
- 1 Τραπέζι
- 2 Καρέκλες
- Η πρίζα
- 2 Σποτ φωτισμού ανά 9 τετραγωνικά
- Προβολή στον Κατάλογο Εκθετών

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να επιδοτήσει το 50% της ενοικίασης του περιπτέρου εφόσον η επιχείρηση δεν ξεπεράσει τα 4 τετραγωνικά. Για περισσότερα των 4 τετραγωνικών η επιχείρηση θα επιβαρυνθεί με το 100% του κόστους. Επίσης ο βασικός εξοπλισμός επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την επιχείρηση λαμβάνοντας υπόψη ότι για κάθε 9 τετραγωνικά αναλογεί ο παραπάνω βασικός εξοπλισμός που θα διαμοιραστεί στους συμμετέχοντες.

Παρακαλούνται τα μέλη να αποστείλουν την αρχική τους ένδειξη ενδιαφέροντος συμμετοχής στο fax:2733022008 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα