«Όχι» των φοιτητών σε τροποποίηση λειτουργίας (ή μετακίνηση) του ΤΟΔΑ

Η πρόταση της διοίκησης που απορρίπτει ο φοιτητικός σύλλογος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Σπάρτης

Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 20:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Όχι» των φοιτητών σε τροποποίηση λειτουργίας (ή μετακίνηση) του ΤΟΔΑ

Τη διαφωνία τους με οποιαδήποτε προωθούμενη αλλαγή της δομής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εξέφρασαν οι φοιτητές του τμήματος σε έκτακτη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12/6 στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στη Σπάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» στη συνέλευση που συγκάλεσε ο φοιτητικός σύλλογος του τμήματος, έδωσαν το «παρών» περίπου 200 φοιτητές, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν σε τροποποίηση του προγράμματος σπουδών τους, είτε σε ό,τι αφορά το καθαρά εκπαιδευτικό σκέλος, είτε αναφορικά με την έδρα όπου θα στεγάζεται το τμήμα στο μέλλον.

Κατά τις πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η συνέλευση των φοιτητών συγκλήθηκε, έπειτα από φερόμενη πρόταση της διοίκησης του τμήματος για σύσταση σχολής διοίκησης, η οποία θα περιλαμβάνει το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, αλλά και άλλα τμήματα παρεμφερούς γνωστικού αντικείμενου. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του ΤΟΔΑ από τη Σπάρτη, όπου λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει υποβληθεί αίτημα στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, για μεταφορά του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, από τη Σπάρτη στη γειτονική Τρίπολη ή και σε άλλη περιοχή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών