Δικαστική απόφαση κατά της ΣΔΙΤ, σιγουριά Τατούλη για τις υπογραφές

Mayfair_Club

Απαγορεύει τις απαλλοτριώσεις στην Παλαιοχούνη το Ειρηνοδικείο Τρίπολης - Περιφέρεια: «Δεν αναστέλλεται η υπογραφή της σύμβασης»

Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δικαστική απόφαση κατά της ΣΔΙΤ, σιγουριά Τατούλη για τις υπογραφές

Απόφαση που δικαιώνει την προσφυγή του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γ. Μπέζου, κατά της ΤΕΡΝΑ, για παράνομες αγοραπωλησίες στην περιοχή της Παλαιοχούνης Αρκαδίας, εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Τρίπολης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον συνήγορο της πλευράς Μπέζου, κ. Τάκη Γατσόπουλο, το Δικαστήριο «απαγόρευσε στην πιο πάνω εταιρία και κάθε τρίτο που έλκει δικαιώματα από αυτή κάθε πράξη διατάραξης της νομής των εντολέων μας σε τμήμα του ακινήτου τους που βρίσκεται εκατέρωθεν της διαχωριστικής γραμμής των περιφερειών Παλαιόχουνης-Κερασταρίου και στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου “Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ” εμβαδού 20.820 τ.μ. και υποχρέωσε την πιο πάνω εταιρία να παραλείψει στο μέλλον κάθε διατάραξή τους. Τέλος, επέβαλε σε αυτήν χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση του νόμιμου εκπροσώπου της για κάθε μελλοντική παράβαση των διατάξεων της απόφασης αυτής».

Περιφέρεια: «Είμαστε έτοιμοι
για την υπογραφή της σύμβασης»
Πάντως, με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζει ότι «έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί σχετικά με το ποιος είναι ο δικαιούχος σε ότι αφορά το θέμα των διεκδικήσεων των οικοπέδων για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Η Περιφερειακή αρχή προσθέτει ότι «είναι σαφές επίσης ότι το θέμα αυτό δεν αναστέλλει την υπογραφή της σύμβασης του έργου, δεδομένου ότι η ίδια η δικαιοσύνη (τελευταία απόφαση του ΣτΕ) έχει δώσει εντολή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για λόγους επιτακτικής ανάγκης και δημοσίου συμφέροντος, να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης». 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος