Μηνύματα Τατούλη, Βαλιώτη και ψηφίσματα για τον Π. Γιαννακόπουλο

Mayfair_Club
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 13:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μηνύματα Τατούλη, Βαλιώτη και ψηφίσματα για τον Π. Γιαννακόπουλο

Συνεχίζονται οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα για την απώλεια του Λάκωνα επιχειρηματία και ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Τατούλης: «Μια σπουδαία προσωπικότητα
με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό»
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Υπήρξε ένας διαπρεπής επιχειρηματίας με όραμα, αποφασιστικότητα και κυρίως μια σπουδαία προσωπικότητα με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό. Κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του και δίδαξε ήθος.

Υπήρξε επίσης ένας Πελοποννήσιος, με Λακωνική καταγωγή, που ποτέ δεν ξέχασε την πατρίδα του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Βαλιώτης: «Η απώλειά του αφήνει
ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας»
Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Σπάρτης, Ευ. Βαλιώτης, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα για τον θάνατο του Π. Γιαννακόπουλου:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε το χαμό, του πατριώτη μας, του Λάκωνα, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η Σελλασία, η Σπάρτη, η Λακωνία πενθεί το χαμό ενός σπουδαίου πατριώτη, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ενός Λάκωνα, επιτυχημένου επιχειρηματία με όραμα και ήθος, που πρόσφερε πολλά στην Ελληνική Οικονομία αλλά και κορυφαίου αθλητικού παράγοντα, θεμελιωτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Η απώλειά του, αφήνει ένα τεράστιο κενό, όχι μόνο στους οικείους του, τους συνεργάτες του, τους ανθρώπους της ΒΙΑΝΕΞ, στον Ελληνικό Αθλητισμό αλλά και στις καρδιές όλων μας,  που γνωρίζαμε  την σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Ψήφισμα ΔΣ Σπάρτης
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα για τον χαμό του Λάκωνα επιχειρηματία:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης  τη  Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, κατά την τακτική του συνεδρίαση, μετά το  άγγελμα του θανάτου του μεγάλου δωρητή του Δήμου Σπάρτης και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας ΔΕ Οινούντος Παύλου Γιαννακόπουλου του Δημητρίου και προκειμένου να αποτίσει  τον απαιτούμενο φόρο  τιμής στον εκλιπόντα  μεγάλο δωρητή και να  αποδώσει  την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία και για την αδιάλειπτη θερμή συμπαράσταση του προς την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του  συμβάλλοντας  αποφασιστικά στον  εξωραϊσμό της και  Σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως:               

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  Ομόφωνα
1. Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.
2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Να παραστεί ο δήμαρχος και αντιπροσωπεία  μελών του δημοτικού συμβουλίου στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (στον περιβάλλοντα χώρο της Μητρόπολης) για προσκύνημα στη σωρό  του εκλιπόντος.
4. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου  και του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Να επιδοθεί  το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος,  να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας».    

Ψήφισμα ΤΚ Σελλασίας
Τέλος, ψήφισμα για την απώλεια του Π. Γιαννακόπουλου εξέδωσε η Τοπική Κοινότητα Σελλασίας:
«Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του πατριώτη μας, Παύλου Γιαννακόπουλου, το Τοπικό Συμβούλιο Σελλασίας, σε έκτακτη συνεδρίασή του, στις 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00΄, αφού άκουσε τον Πρόεδρο που εξήρε την προσωπικότητα του μεταστάντος, τις απαράμιλλες αρετές του, ως εξαίρετου ανθρώπου, επιτυχημένου επιχειρηματία στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας, σπουδαίου παράγοντα του αθλητισμού, με μεγάλη προσφορά στη Σελλασία, τον τόπο καταγωγής του και με πολύπλευρο κοινωνικό έργο.

Εκφράζει τη βαθιά του οδύνη και θλίψη για το θάνατο του μεγάλου ευεργέτη της Σελλασίας ΠΑΥΛΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

και εγκρίνει ομόφωνα την έκδοση του πιο κάτω  ψηφίσματος:

ΨΗΦΙΣΜΑ
1. Εκφράζει την βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του, τους συνεργάτες του, στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός
2. Να παραστεί εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου Σελλασίας, στην τελετή της κηδείας του, σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του.
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα έκτακτη συνεδρίασή του Τοπικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του  εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στα Τοπικά ΜΜΕ».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος