Λήξη σχολικού έτους με εβδομάδα εκδηλώσεων στη Μαγούλα

Mayfair_Club
Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 19:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λήξη σχολικού έτους με εβδομάδα εκδηλώσεων στη Μαγούλα

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά και καλωσορίζουν το καλοκαίρι με εβδομάδα εκδηλώσεων.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δευτέρα 11/6 - 19:30 μμ
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου θα παρουσιαστούν θεατρικά, χορευτικά δρώμενα και τραγούδια με θέμα την Ανακύκλωση. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Κ. Χατζηδημητρίου, κ. Γ.  Νικολακάκη και κ. Κ. Γκουτσιούδη.

Τρίτη 12/6 – 19:00 μμ
Στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης οι μαθητές/ μαθήτριες της Α΄ τάξης και οι μαθήτριες της Β΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου παρουσιάζουν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς,  ο εργάτης των τοπικών παραδοσιακών τραγουδιών και της μουσικής του τόπου μας, ο κ. Κυριάκος Στρίφας. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί η  κ. Π. Τσουρούνη, εκπαιδευτικός της Α΄ τάξης και ο κ. Γ. Καλομοίρης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.

Πέμπτη 14/6
- 08:30 πμ: Στον προαύλιο χώρο του σχολείου η εκπαιδευτικός της Θεατρικής Αγωγής κ. Κ. Διακουμάκου θα πραγματοποιήσει «ανοικτό μάθημα» με τους μαθητές/τριες της Δ΄τάξης.
-10:00 πμ στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού  Σχολείου παρουσιάζουν βιωματικές δράσεις με θέμα την «Ενέργεια». Δίνεται έμφαση, στην ηλιακή ενέργεια και στην προσπάθεια κατασκευής ενός ηλιακού αυτοκινήτου. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ο κ. Λεκάκης, εκπαιδευτικός της Δ΄ τάξης και ο κ. Γ. Καλομοίρης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.
- 20:30 μμ: στον προαύλιο χώρο του Σχολείου οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης, θα παρουσιάσουν  το θεατρικό δρώμενο:  «Όπου υπάρχει αγάπη», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα: «Το σπίτι των παιδιών» ,που υλοποιήθηκε στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Γ. Γεωργακοπούλου, εκπαιδευτικός της Β΄ τάξης, η  κ. Μ. Κολτσίδα, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, κ. Α. Αγοργιανίτη, εκπαιδευτικός Εικαστικών και ο κ. Δ. Παππάς, εκπαιδευτικός του Τμήματος Ένταξης.
- 21:30 μμ:  Αποχαιρετισμός των μαθητών/τριών της ΣΤ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κ. Γ.  Ανεμοδουριώτης, εκπαιδευτικός της Ε΄ τάξης, κ. Π. Σταυριανού, εκπαιδευτικός ΣΤ΄ τάξης, κ. Γ. Μανώλη, εκπαιδευτικός Τ.Π.Ε .

Για το διδακτικό έτος 2017-18, στην εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας, εκτός από τα ονόματα που προαναφέρθηκαν συνέβαλαν οι: κ. Γ.  Νικολέτου, εκπαιδευτικός , κ.  Σ. Φευγαλάς, εκπαιδευτικός της Μουσικής, κ. Π. Κοντοράβδη, εκπαιδευτικός των Αγγλικών, κ.  Μ. Βαν Χάουντ, εκπαιδευτικός των Γαλλικών, κ.  Κ. Σαρακίνη, εκπαιδευτικός, κ. Κ. Ρηγάκου, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, Διευθύντρια του Σχολείου.

Τα σχολεία ευχαριστούν θερμά για τις παραγωγικές συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν φέτος με: Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας, Σχολικό Σύμβουλο 1ης & 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Λακωνίας, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Λακωνίας, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας , Ενορία Μαγούλας, Δήμο Σπάρτης, Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Σπάρτης,  ΚΕΔΔΥ Λακωνίας, ΔΙΑΥΛΟ, ΕΦΑΛΑΚ, Δημόσια Βιβλιοθήκη Σπάρτης, Υπεύθυνη ΣΣΝ, Υπεύθυνη ΕΚΦΕ, Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας, Λαογραφικό Μουσείο Παπαδόγιαννη, Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, ΕΠΟ, Ελαιουργία Λογγάστρας, Μουσείο Νεότερης Ιστορίας, Μανουσάκειο Μουσείο, Τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, Σαϊνοπούλειο  Ίδρυμα, Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος