Αδ. Τζανετέα και Σελλασία αποχαιρετούν τον Π. Γιαννακόπουλο

Mayfair_Club
Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 17:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αδ. Τζανετέα και Σελλασία αποχαιρετούν τον Π. Γιαννακόπουλο

Τζανετέα: «Επιχειρηματίας με όραμα
ο
Π. Γιαννακόπουλος»

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, η αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα, σημειώνει τα εξής: «Με βαθιά θλίψη η Λακωνία αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Έναν Λάκωνα που άφησε το δικό του μοναδικό στίγμα στο χώρο της επιχειρηματικότητας και του αθλητισμού.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιχειρηματίας με όραμα που κατάφερε με την ενεργητικότητα και με το ήθος του να παγιώσει την Ελληνική βιομηχανία φαρμάκων στην παγκόσμια αγορά. Παρά τις δύσκολες συνθήκες επέλεξε να δημιουργήσει, να αναπτύξει και να διατηρήσει την επιχείρηση του στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα την Ελληνική οικονομία. Παράλληλα, στήριξε με πάθος και ιδιαίτερη αγάπη τον ελληνικό αθλητισμό προσφέροντας του κορυφαίες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η προσφορά και το έργο που αφήνει πίσω του αυτός ο σπουδαίος Λάκωνας θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συνεργάτες του».

Το «αντίο» του Πολιτιστικού
Συλλόγου Σελλασίας
Τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Π. Γιαννακόπουλο απευθύνει από τον τόπο καταγωγής του αείμνηστου επιχειρηματία, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σελλασίας,: «Αντίο, Παύλο! Το χωριό σου σού στέλνει τον σεβασμό και την αγάπη του να σε συνοδεύουν στο τελευταίο μεγάλο ταξίδι σου! Απώλεια μεγάλη, μετά τον Κώστα, αποχαιρετάμε ένα ακόμα μεγάλο αστέρι μας που άφησε το μεγάλο του αποτύπωμα στην επιχειρηματική και αθλητική οικογένεια της Ελλάδας! Είμαστε υπερήφανοι για σένα, για σας! Έντιμος, αποφασιστικός, συνεπής, υπεύθυνος και απολύτως δημιουργικός, έδωσε την ψυχή του στο όνειρό του και το πέτυχε σε όλες του τις διαστάσεις! Πάντα θα σε θυμόμαστε με το πάθος για ό,τι έκανες, να σε χαρακτηρίζει, με τους στόχους σου πάντα ψηλά, σεμνός αλλά και δυναμικός, καλό παράδειγμα για τις νέες γενιές! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακοπούλου, στην οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ, στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και στο χωριό μας!!!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος