Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην κεντρική πλατεία Σπάρτης!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 13:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην κεντρική πλατεία Σπάρτης!

Με τις ευλογίες και την στήριξη της τοπικής Εκκλησίας, την αρωγή και συμπαράσταση τοπικών φορέων, των αποστράτων, επιστημονικών, πολιτιστικών συλλόγων, της ομογένειας και απλών πολιτών θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 7:00 μμ στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές αναφέρουν: «...πλήν Λακεδαιμονίων;;; Δεν νομίζω!!! Όλοι μαζί στις 18/6/2018 στη Σπάρτη για τη Μακεδονία μας!!!»

Σε άλλη ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Συγκεντρωνόμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης για να βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας και της ψυχής μας".

Συμπατριώτισσες  και Συμπατριώτες Σας καλούμε να "Είστε όλοι εκεί"

Ας αφουγκραστούμε τα λόγια του ποιητή

"Σε έσχατες ώρες,
 χρέος των ποιητών να σαλπίζουν,
των ταγών να ανατρέπουν,
και των μαχητών χρέος μέγιστο η δράση,
γραμμάτια μη καταλείποντες ες επιγόνους"».

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου", τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου τα μέλη του συντονιστικού θα παρουσιάσουν τις λεπτομέρειες της οργάνωσης του συλλαλητηρίου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος