Οι ευχές Γρηγοράκου και Τατούλη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Mayfair_Club
Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 17:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι ευχές Γρηγοράκου και Τατούλη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Μηνύματα για καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων απευθύνουν ο βουλευτής Λακωνίας, Λ. Γρηγοράκος και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης.

Λ. Γρηγοράκος: «Με αυτοπεποίθηση υπομονή
και ψυχραιμία, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν»
«Στους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σας αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια για τον αξιέπαινο αγώνα και την κοπιαστική προσπάθεια που έχετε κάνει τόσα χρόνια, κυρίως εσείς αλλά και οι οικογένειές σας. Εύχομαι η διαδρομή που διανύσατε μέχρι να φτάσετε εδώ, να έχει το τέλος που επιθυμείτε και αγωνιστήκατε γι αυτό. Ας έχετε στο μυαλό σας ότι πρόκειται μόνο για μια δοκιμασία από τις πολλές της ζωής σας και σίγουρα δε σας καθορίζει ούτε αντικατοπτρίζει την αναμφισβήτητη αξία σας! Ένας νέος κύκλος θα ανοίξει μετά από την ολοκλήρωση της σχολικής ζωής, πολύ πιο απολαυστικός και ανεξάρτητος, με τις δυσκολίες του αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρων και γεμάτος επιλογές!

Με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σας, υπομονή και ψυχραιμία, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, οι προσπάθειές σας θα τελεσφορήσουν και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Τα εφόδια που έχετε αποκτήσει τα σχολικά χρόνια που πέρασαν αλλά και εκείνα που θα φροντίσετε να αποκτήσετε τα χρόνια που έρχονται, θα αποτελέσουν το υλικό μιας σταθερής βάσης για το μέλλον σας. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και σε όποιο δρόμο επιλέξετε στην πορεία της ζωή σας!»

Π. Τατούλης: «Όταν δεν εγκαταλείπουμε
την προσπάθεια, επιτυγχάνονται οι στόχοι»
«Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που δίνουν το δικό τους αγώνα στις Πανελλήνιες εξετάσεις έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ο κύριος Τατούλης τόνισε ότι «εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές τους. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο αυτό αγώνα τους στους ίδιους, στις οικογένειές τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που τους έμαθαν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες της ζωής.  Η διαρκής προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι μαθητές τις περασμένες χρονιές αποτελεί ίσως το σημαντικότερο μάθημά τους που θα τους  οδηγεί στο μέλλον και αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους, αλλά και αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, ακόμη και όταν μπορεί να φαίνεται μάταιο, τότε μόνο επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι που θέτει ο καθένας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος