Στα υπουργεία Αραχωβίτης-Βαλιώτης για Ρομά, φυσικές καταστροφές και Ειδικό Σχολείο Σπάρτης

Mayfair_Club
Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 19:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα υπουργεία Αραχωβίτης-Βαλιώτης για Ρομά, φυσικές καταστροφές και Ειδικό Σχολείο Σπάρτης

Συνάντηση με την αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και συνεργασία με την ειδική γραμματέα για τους Ρομά, είχε την Τετάρτη, 6/6, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης, ο δήμαρχος Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης και ο αντιδήμαρχος κ. Π. Αργυρόπουλος. Αντικείμενο της επαφής ήταν θέματα κοινωνικής ένταξης των Ρομά και ανάπτυξης των Κέντρων Κοινότητας.

Πραγματοποιήθηκε, επίσης, συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών κ. Παπασταμόπουλο και τον σύμβουλό του κ. Μαρ. Ρούσσια, για θέματα του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και ζητήματα φυσικών καταστροφών.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Καραγιάννη για το θέμα του Ειδικού Σχολείου Σπάρτης και λοιπές υποδομές του δήμου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος