Οι απόστρατοι αστυνομικοί είχαν την τιμητική τους στην Πελοπόννησο

Mayfair_Club
Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 09:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι απόστρατοι αστυνομικοί είχαν την τιμητική τους στην Πελοπόννησο

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 3 Ιουνίου, γιορτάστηκε η «Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στην Τρίπολη, όπου μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ακολούθησε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.

Όμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις έδρες των υπολοίπων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, την Κορινθία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος