Μαθητές ακολουθούν «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» στον αρχ. χώρο Μυστρά

Mayfair_Club
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 17:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές ακολουθούν «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» στον αρχ. χώρο Μυστρά

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης, διοργανώνει και φέτος εκδήλωση με στόχο την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης, με την εκπαίδευση των νεαρών συμπολιτών στην κατανόηση και το σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και του πολιτιστικού πλούτου της χώρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο Μυστρά, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 και απευθύνεται σε μαθητές του νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού. Στη διάρκειά της οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη χλωρίδα του αρχαιολογικού χώρου από ειδικούς επιστήμονες. Επιπλέον,  μπορούν να δημιουργήσουν φυτικές συνθέσεις, σε ειδικά διαμορφωμένες επιφάνειες μέσα στην καστροπολιτεία.

Για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη των προγραμμάτων κ. Γ. Κατσουγκράκη (27310 28503/25363).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος