Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ Μονεμβασίας

Mayfair_Club
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 17:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ Μονεμβασίας

Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας, την Τετάρτη 6/6 και ώρα 6:00 μμ στους Μολάους (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου).  

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
-  «Περί ανακηρύξεως του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη του Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί Καθορισμού αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης (Μεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητείας ΕΠΑ.Σ., Μαθητείας ΙΕΚ) για απασχόληση στο Δήμο Μονεμβασίας κατά το σχολικό  έτος 2018-19».
- «Περί προσλήψεως προσωπικού με τρίμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας έτους 2018».
- «Περί Καθορισμού αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου στην υπόθεση του έργου της Διασυνδετικής Γραμμής Μεταφοράς 150 KV Πελοποννήσου – Κρήτης (Υ/Σ Μολάων – Υ/Σ Χανίων».
- «Περί ορισμού δικαιούχων και προσδιορισμού αποζημίωσης μελών δημοτικού συμβουλίου για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις».
- «Περί ονομασίας οδών και πλατειών Τοπικών Κοινοτήτων Μονεμβασίας, Λαχίου και Ελίκας»
- «Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων  τρέχοντος έτους».
- «Περί υποβολής αίτησης για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 και έγκριση σχετικών Μελετών».
- «Περί εγκρίσεως των αριθ. 67 και 68/2018 Μελετών που αφορούν την «Ενίσχυση και αναβάθμιση υδρευτικών υποδομών Δήμου Μονεμβασίας» και υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1».
- «Περί εγκρίσεως σύναψης προγραμματικής Σύμβασης του Ν. 3852/2010 και ειδικότερα του άρθρου 100 αυτού, μεταξύ του Δήμου Μονεμβασίας και του Λιμενικού Ταμείου Λακωνίας, για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση ανωδομής και επεμβάσεις τοπικής σημασίας στο αλιευτικό καταφύγιο Ελαίας», προϋπολογισμού 44.725,46 € - Ορισμός μελών (τακτικοί – αναπληρωτές) για την επιτροπή παρακολούθησης – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της».
- «Περί καθορισμού του τρόπου εκτελέσεως του έργου «Αποκατάσταση ανωδομής & επεμβάσεις τοπικής σημασίας στο αλιευτικό καταφύγιο Ελαίας», προϋπ/σμού 44.725, 46 €.
- «Περί καθορισμού του τρόπου εκτελέσεως του έργου «Αποκατάσταση – Βελτίωση παραλιακού δρόμου εντός εξομοιούμενης ζώνης λιμένα Μονεμβασίας», προϋπολογισμού 123.000 €.
-  «Περί εγκρίσεως και οριστικής παραλαβής του Τεύχους Διακήρυξης Σύμβασης Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση Εξοπλισμού Άρδευσης στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Νεάπολης».
- «Περί εγκρίσεως και οριστικής παραλαβής της μελέτης με τίτλο «Μελέτη- Φάκελος Τροποποίησης ΑΕΠΟ της ΕΕΛ Δ.Κ. Μολάων, με σκοπό την απεριόριστη άρδευση».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης προθεσμίας του έργου «Επεξεργασία και διάθεση λυμάτων  Νεάπολης».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης προθεσμίας του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων Δ.Δ. Λαχίου».
- «Περί εγκρίσεως  του 1ου ΑΠΕ  του έργου «Οδοποιία στην επέκταση σχεδίου πόλεως Μολάων».
- «Περί εγκρίσεως  του 1ου ΑΠΕ & του 1ου ΠΚΤΜΝΕ  του έργου «Συντήρηση δημοτικών οδών Δ.Κ. Νεάπολης, Τ.Κ. Μεσοχωρίου και Τ.Κ. Φαρακλού Δ.Ε. Βοιών Δήμου Μονεμβασίας»
- «Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ασωπού».
- «Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων και δημοτικού οδικού δικτύου περιοχής Νεάπολης Βοιών Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση πρανών δρόμων Τ.Κ. Βελανιδίων, Λαχίου και Δ.Κ. Νεάπολης».
- «Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις Δ.Ε. Βοιών».
- «Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Δημιουργία συστήματος ερμηνείας περιβάλλοντος του αίθριου και της αίθουσας υποδοχής του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης Νεάπολης, καθώς και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου αυτού (Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του μουσείου Ναυτικής Παράδοσης Νεάπολης)».
- «Περί χορηγήσεως άδειας κυκλοφορίας ζωήλατου οχήματος στον οικισμό Πλύτρα της Τ.Κ. Παπαδιανίκων, σύμφωνα με την καθορισμένη διαδρομή».
- «Περί διαθέσεως πίστωσης για την κάλυψη εξόδων φιλοξενίας πέντε (5) παιδικών ομάδων Μπάσκετ».
- «Περί επιστροφής ποσού 421,00 € ως αχρεωστήτως εισπραχθέν»
- «Περί εγκρίσεως της αριθ. 20/2018 Απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας», η οποία αφορά  την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018».
- «Περί έγκρισης της αριθ. 47/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Μονεμβασίας, η οποία αφορά  την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018».
- «Περί έγκρισης της αριθ. 19/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας & Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας «Κ.Ε.Π.ΠΕ.Δ.Μ.», η οποία αφορά  την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος