Επιδρομή της ΕΛΑΣ με 24 συλλήψεις, εξιχνίαση κλοπής και εντοπισμό ναρκωτικών στη Λακωνία

Mayfair_Club
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 09:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιδρομή της ΕΛΑΣ με 24 συλλήψεις, εξιχνίαση κλοπής και εντοπισμό ναρκωτικών στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 16/5 έως τις 30/5, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1.007 άτομα, εκ των οποίων 748 ήταν ημεδαποί και 259 αλλοδαποί, καθώς και σε 746 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 153  άτομα, από τα οποία 87 ήταν ημεδαποί και 66 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 89 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 24 άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή για ναρκωτικά, τέσσερις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας  αλλοδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι ημεδαποί για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε εργοταξίου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει στις 29-30/1/2015 στο 8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σπάρτης Γυθείου Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 340 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ στη Λακωνία κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης, 24,7 γραμμάρια και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Φωτο ΕΛΑΣ από εντοπισμό δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος