Θεατρικό παιχνίδι στον Βλαχιώτη για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Από το Κέντρο «Δίαυλος»

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεατρικό παιχνίδι στον Βλαχιώτη για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λακωνίας «ΔΙΑΥΛΟΣ» και ο Δ. Ευρώτα, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, διοργανώνουν θεατρικό παιχνίδι, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Επιδαύρειο Θέατρο Βλαχιώτη.

Το Θέατρο της Ημέρας, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των εξαρτήσεων και των Ναρκωτικών, θα πραγματοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Λακωνίας καθώς και ένα εργαστήρι για την ομάδα των μικρότερων παιδιών το οποίο θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την ομάδα των μεγαλύτερων παιδιών, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, κατά τις ώρες 6:00-7:00 μμ (Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού) και 7:30΄ - 9:00 μμ (Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού) στο Επιδαύρειο θέατρο στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Με βιωματικό τρόπο και μέσω του θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδιά και των δύο ομάδων θα προσεγγίσουν το ευαίσθητο θέμα των ποικίλων εξαρτήσεων της εποχής. Τα παιδιά των μικρότερων τάξεων (Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού), που επιθυμούν μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου να παραμείνουν μέχρι τη λήξη του θεατρικού παιχνιδιού, παρακολουθώντας και τις δράσεις των μεγαλύτερων τάξεων, θα απασχοληθούν δημιουργικά από τους έμπειρους εμψυχωτές.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti