«Στηρίζουμε Τατούλη, όσο στηρίζουμε και την ηγεσία της ΝΔ»

Mayfair_Club
Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Στηρίζουμε Τατούλη, όσο στηρίζουμε και την ηγεσία της ΝΔ»

Τη στήριξή τους στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, αλλά και την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνουν αντιπεριφερειάρχες (μεταξύ των οποίων και η Ντία Τζανετέα) και περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής αρχής. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή τους τονίζουν τα εξής:

«Έχοντας ως προσωπικές παρακαταθήκες τους πολυετείς αγώνες για την παράταξη της ΝΔ, και συμμεριζόμενοι απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της, που αποτελούν τη βάση για ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, και με βαθιά την πίστη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός μπορεί να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο έργο, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στελέχη πρώτης γραμμής για τη ΝΔ στην Πελοπόννησο. Στελέχη που εγγυόμαστε ταυτόχρονα τον άρρηκτο δεσμό του κόμματος με την κοινωνία, με την οποία βρισκόμαστε σε διαρκή, ειλικρινή και έντιμη σχέση.
Δηλώνουμε ταυτόχρονα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αυτοδιοικητική μας παράταξη, την “Νέα Πελοπόννησο”, της οποίας είμαστε εκλεγμένοι κι εκλεγμένες σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες, και με την οποία συστρατευθήκαμε στη βάση αρχών και σχεδίων που δημιουργούν συνθήκες ευημερίας και προόδου για όλη την Πελοπόννησο αλλά και για κάθε χωριό, πόλη και επαρχία που εκπροσωπούμε ο καθένας από εμάς.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και ο ειλικρινής διάλογος στην πολιτική δημιουργούν εκείνη την συνθήκη εντιμότητας που δένει όλους εμάς με την ηγεσία της παράταξης. Τόσο της κομματικής μας, όσο και της αυτοδιοικητικής μας. Στηρίζουμε το έργο μας στην Πελοπόννησο υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη, όσο στηρίζουμε με το έργο μας την ηγεσία της ΝΔ.

Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ. Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό».

Την παραπάνω ανακοίνωση υπογράφουν οι: Τζανετέα Ντία – αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Παναγιωτοπούλου Ελένη – αντιπεριφερειάρχης και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε., Γκίκας Αθανάσιος – αντιπεριφερειάρχης, Μπούζα Αντωνία – αντιπεριφερειάρχης, Γκούνης Αποστόλης – περιφερειακός σύμβουλος, Καρράς Παναγιώτης – περιφερειακός σύμβουλος, Κατσίρης Γιάννης – περιφερειακός σύμβουλος, Παπαφωτίου Απόστολος - πρώην αντιπεριφερειάρχης – περιφερειακός σύμβουλος, Πετρίτσης Γεώργιος – περιφερειακός σύμβουλος, Πισιμίσης Αθανάσιος – περιφερειακός σύμβουλος και Σιδέρης Βασίλης – πρώην αντιπεριφερειάρχης – περιφερειακός σύμβουλος».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος