Πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 14:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη και του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανασίου Κατσή, υπογράφηκε την περασμένη Τρίτη 29/5, προκειμένου να υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου».

Όπως επισημάνθηκε από τον κ. Τατούλη «η διαφύλαξη και προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, η καταπολέμηση των κοινωνικών ανισοτήτων και των επιπτώσεων στην κοινωνική συνοχή που προκαλούν η οικονομική κρίση και τα μακροχρόνια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, αποτελούν θέματα που μόνο με συστηματική, οργανωμένη και μακροπρόθεσμη συνεργασία όλων μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά».

Βάσει του σκοπού αυτού, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και την δυνατότητα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης των φοιτητών από όλες τις σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου,  με την διάθεση στελεχών κατάλληλων κλάδων και ειδικοτήτων που θα απαρτίζουν την επιστημονική ομάδα υλοποίησης του προγράμματος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος