Εκδήλωση για τη χρήση Ρομποτικής στα σχολεία της Πελοποννήσου

Mayfair_Club

Την Τετάρτη 30/5

Τρίτη, 29 Μάιος 2018 11:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση για τη χρήση Ρομποτικής στα σχολεία της Πελοποννήσου

Τη συνεργασία τους με σκοπό την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εντός των σχολικών δομών συνεχίζουν το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων του ΤΕΙ Πελοποννήσου, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
 
Στο πλαίσιο της δράσης επιμόρφωσης εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη χρήση της Ρομποτικής και Αυτοματισμών στα σχολεία της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και υποστηρίχθηκε τεχνικά από το Δίαυλο Καινοτομίας «ο Σπόρος», θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο του ΤΕΙ, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 17:00 - 20:00 στο χώρο του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων – LAIQDA (ισόγειο παλαιού κτιρίου, αίθουσα 94) του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος