Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο κατάστημά του

Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 11:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης, πληροφορούμενη ότι ο 51χρονος Σπαρτιάτης Χ.Κ. φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στην ίδια του την επιχείρηση-κρεοπωλείο που διατηρούσε επί της οδού Βρασίδου, στο ύψος της λαχαναγοράς Σπάρτης (θέμα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το άψυχο σώμα του 51χρονου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε αυτοσχέδια κρεμάλα μέσα σε ψυγείο του κρεοπωλείου, ενώ βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο άνδρας φέρεται να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Ο 51χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης 23/5, οπότε και φιλικό του πρόσωπο ξεκίνησε να τον αναζητεί, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι η εξαφάνισή του θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη, που αποκαλύφτηκε περίπου στις 8:00΄ το πρωί της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί -με τη συνδρομή κλειδαρά- άνοιξαν την είσοδο του κρεοπωλείου και οδηγήθηκαν στο σοκαριστικό θέαμα.

Η σορός του άνδρα απεστάλη για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο 51χρονος δεν ήταν νυμφευμένος, ούτε είχε παιδιά, ενώ είχε έναν αδελφό, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Πολίτες που γνώριζαν τον επιχειρηματία μίλησαν στον «Λακωνικό Τύπο», κάνοντας λόγο για ένα καλοσυνάτο και ευγενικό άτομο, που διατηρούσε χαμηλούς τόνους στη ζωή του. Δεν μπορούν, φυσικά, να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίο  συναναστρέφονταν καθημερινά, «έφυγε» με αυτόν τον τρόπο. Όπως λένε οι ίδιοι, πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν διαπιστώσει ότι ο ίδιος έδειχνε προβληματισμένος, ενώ είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το κατάστημα όπου βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος άνδρας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti