Δημοπρασία για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Πάρνων» στον Αγ. Πέτρο Κυνουρίας

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημοπρασία για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Πάρνων» στον Αγ. Πέτρο Κυνουρίας

Προκηρύσσεται διαγωνισμός με κλειστές έγγραφες προσφορές, χωρίς προφορική συνέχιση αυτού, για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Πάρνων», το οποίο βρίσκεται στη πλήρη και αδιαμφισβήτητη κυριότητα, νομή και κατοχή του Συλλόγου «Άγιος Πέτρος» Αγιοπετριτών Αττικής.

Το ως άνω ξενοδοχείο βρίσκεται στο κοινοτικό διαμέρισμα Αγίου Πέτρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας νομού Αρκαδίας, είναι συνολικής επιφανείας 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελείται από 22 δωμάτια (έκαστο των οποίων διαθέτει το κυρίως υπνοδωμάτιο και σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο λουτρό), δύο σουίτες (αποτελούμενες από σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και λουτρό), αίθουσα καφετέριας και εστιατορίου επιφανείας 150 τετραγωνικών μέτρων, χώρο κουζίνας και χώρο υποδοχής (reception) στον οποίο υπάρχει διαθέσιμη επιφάνεια 70 τετραγωνικών μέτρων που λειτουργεί ως σαλόνι και καφετέρια.

Περαιτέρω κάθε δωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένη ιματιοθήκη (ντουλάπα), δύο μονά κρεβάτια, δύο κομοδίνα, έπιπλο τουαλέτας με καθρέπτη και σκαμπό, θήκη για βαλίτσες και ένα τραπέζι με δύο καρέκλες εξωτερικού χώρου για τον εξώστη (βεράντα). Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό με κεντρική παροχή (boiler), έγχρωμη τηλεόραση, ψυγείο (minibar), ως και πλήρη ιματισμό, ήτοι μετά πλήρους ξενοδοχειακού εξοπλισμού και λοιπών εγκαταστάσεων.

Ως τιμή εκκίνησης προσφοράς μισθώματος, για τη μίσθωση του παραπάνω ξενοδοχείου ορίζεται το ποσό των 1.833 ευρώ.

Κάθε διαγωνιζόμενος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο συμμετέχει μόνο με μία μόνο προσφορά.

Οι προσφορές υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής, (Κάνιγγος 12 & Βεραντζέρου, Αθήνα, ΤΚ 10677 - 7ο ς όροφος), μέχρι τις 30 Μαϊου
2018 και ώρα 6:00 μμ, ενώ  εφόσον αποστέλλονται ταχυδρομικά, θα πρέπει να περιέχονται μέχρι τη προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα, την Πέμπτη 30/5/2018 και ώρα 7:00 μμ.

Ενώπιον της εκλεγμένης τριμελής επιτροπής εκ του ΔΣ του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής, στα γραφεία του Συλλόγου. Κατά την αποσφράγιση των προσφορών από την επιτροπή μπορούν να παρίστανται οι συμμετέχοντες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ή άλλα μέλη του Συλλόγου.

Για πληροφορίες της διακήρυξης και τυχόν διευκρινήσεις του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής κ. Γεώργιο Μερίκα (τηλ. 6937064801), στον ταμία κ. Μιχαήλ - Ερρίκο Χαλδούπη (6972931969), καθώς και το μέλος κ. Ευθύμιο Καράγιωργα (6974908360)    Δύναται κατόπιν συνεννόησης με τους ως άνω, επίδειξη του μισθίου στους εν δυνάμει μισθωτές.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος