«Μέσα στον Μάιο η ανάθεση μελέτης για το 6ο Δημοτικό Σπάρτης»

Mayfair_Club

Κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων Ν. Κόσμου-Ψυχικού στην ΠΕ Λακωνίας

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 13:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μέσα στον Μάιο η ανάθεση μελέτης για το 6ο Δημοτικό Σπάρτης»

Η Επιτροπή Κατοίκων Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης καλεί την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας να υλοποιήσει εντός του τρέχοντα Μάιο, τη διαδικασία ανάθεσης της μελέτης του έργου ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, το οποίο εκκρεμεί από το 1986.  

Οι κάτοικοι στηρίζονται στην ενημέρωση που παρείχε πρόσφατα -ύστερα από αίτημα των κατοίκων- ο αντιδήμαρχος Σπάρτης και μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του έργου κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης της 30 Απριλίου 2018.

Όπως υποστηρίζει η Επιτροπή Κατοίκων, ενώ η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Σπάρτης και Περιφέρειας Πελοποννήσου – Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για την εκτέλεση του έργου προέβλεπε ως γενικό σύνολο χρονικής διάρκειας της προγραμματικής σύμβασης (ολοκλήρωσης του έργου) τα τέσσερα χρόνια, σήμερα -τρία χρόνια μετά- δεν έχει γίνει ακόμα η διακήρυξη ανάθεσης της μελέτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος