Μ. Κωνστιάντου: «Αλλάζουμε σελίδα!»

Mayfair_Club
Σάββατο, 12 Μάιος 2018 08:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μ. Κωνστιάντου: «Αλλάζουμε σελίδα!»

Την Κυριακή ενωμένοι προχωράμε μπροστά για την Νέα Δημοκρατία που μας αξίζει και ονειρευόμαστε. Δυο μέρες έμειναν πριν από τις εσωκομματικές εκλογές και αισθάνομαι την ανάγκη ως υποψήφια πρόεδρος για την ΔΗΜ.ΤΟ. Σπαρτής να μοιραστώ κάποιες από τις σκέψεις μου μαζί σας.

Στις 13 Μαΐου οι Νεοδημοκράτισες και οι Νεοδημοκράτες καλούμαστε να γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο στην ιστορία της παράταξης. Με αφοσίωση στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισα να ανταποκριθώ με όσες δυνάμεις διαθέτω και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των Νεοδημοκρατών του Δήμου μας με την κάθοδο μου στις εκλογές, διεκδικώντας την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Σπάρτης. Με πιστή και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας, επενδύοντας στις γνώσεις και τις εμπειρίες από την πραγματική ζωή, θέτω στην διαθεσή σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ την στήριξη σας.

Κλείνοντας, καλώ όλα τα ενεργά μελή της παράταξης να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης στον πρόεδρο μας και αυριανό πρωθυπουργό της χώρας.

Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Σπαρτής
Κωνστιάντου Μάντω

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος