Τιμήθηκε από τους «Όμοιους της Μάνης» η Αδ. Τζανετέα (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου ανακηρύχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 20:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμήθηκε από τους «Όμοιους της Μάνης» η Αδ. Τζανετέα (ΦΩΤΟ)

Σε επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου «Όμοιοι της Μάνης» ανακηρύχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα, σε επίσημο δείπνο που οργάνωσαν την Τετάρτη 9 Μαΐου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, καθηγητής Μιχάλης Κουτσιλιέρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με ομόφωνη απόφαση του, το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου, που έχει ως στόχο την προβολή και ανάδειξη της Μάνης, αποφάσισε την επιβράβευση του δυναμικού και ουσιαστικού έργου της κ. Τζανετέα στη Λακωνία και ιδιαίτερα στη Μάνη, αλλά και την ανέφελο και σεμνή παρουσία της κατά την πολυετή ενασχόλησή της με τα κοινά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι των «Ομοίων της Μάνης», μεταξύ των οποίων ο γεν. γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Στρατηγός της Αστυνομίας, εν αποστρατεία κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, οι βουλευτές Λακωνίας κκ Σταύρος Αραχωβίτης και Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, ο ακαδημαϊκός κ. Δημήτρης Θάνος, ο αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Στέλιος Γαϊτάναρος, καθώς και πλήθος καθηγητών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την ανακήρυξη της κ. Τζανετέα σε επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου χαιρέτισαν με θερμά λόγια, Λάκωνες πολιτικοί από όλους τους χώρους. Ο Τζ. Φιλιππάκος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της αντιπεριφερειάρχη και το πολιτικό ήθος της. Ο Στ. Αραχωβίτης τόνισε ότι, παρά τη διαφορετική οπτική προσέγγιση με την κ. Τζανετέα σε τοπικά ζητήματα, καταφέρνουν ωστόσο να συμπράξουν με αγαστό τρόπο προς όφελος του τόπου. Ο Λ. Γρηγοράκος χαρακτήρισε την κ. Τζανετέα ως «Κυνίσκα της πολιτικής» (από την αρχαία Σπαρτιάτισσα ολυμπιονίκη), υπογραμμίζοντας έτσι τις μεγάλες αυτοδιοικητικές επιτυχίες που έχει καταφέρει η αντιπεριφερειάρχης.

Το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, η Αδ. Τζανετέα, με εξαιρετικά λιτό και περιεκτικό λόγο ευχαρίστησε όλους για την ανακήρυξή της σε επίτιμος μέλος των «Ομοίων της Μάνης».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε ένθερμο και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αφού η Μάνη ενώνει όσους την αγαπούν.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος