Αποδίδουν τιμές στη Μητέρα για τη γιορτή της, Τζανετέα και Πατσιλίβας

Mayfair_Club

Εκδηλώσεις την Κυριακή σε ΚΑΠΗ Σπάρτης και Ξηροκαμπίου

Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποδίδουν τιμές στη Μητέρα για τη γιορτή της, Τζανετέα και Πατσιλίβας

Με αφορμή την εορτή της Μητέρας, που φέτος εορτάζεται αύριο Κυριακή 13/5, μηνύματα απευθύνουν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης, μέσω του προέδρου του κ. Θ. Πατσιλίβα. Σημειώνεται ότι την Κυριακή και ώρα 11:00 πμ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μητέρας στον χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης και στο παράρτημα του ΚΑΠΗ στο Ξηροκάμπι.

Τζανετέα: «H Μάνα δεν γνωρίζει
σύνορα, χρώμα, φυλή…»
«Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο πρόσωπο, τη μορφή της Μητέρας. Η ημέρα αυτή είναι μια γιορτή με συμβολικό χαρακτήρα που αποτελεί μια ευκαιρία για να εκφράσουμε στη γυναίκα που μας έδωσε τη ζωή, την αγάπη και τον σεβασμό μας.

Η Μητέρα η οποία γεννά τη ζωή και την οδηγεί στην τελειότητα με αγάπη, στοργή, αυτοθυσία, αυταπάρνηση και αφοσίωση. Η Μάνα που γίνεται ασπίδα για να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο και να γίνει θυσία για την ευτυχία των παιδιών της. Η Μαμά που πάντα χαρίζει γαλήνη, στήριγμα και ελπίδα. H Μάνα δεν γνωρίζει σύνορα, χρώμα, φυλή, αλλά δημιουργεί τη ζωή, τη διακινεί και τη διαιωνίζει.

Ο ρόλος της μητέρας στην εποχή μας γίνεται συνεχώς πιο δύσκολος και πιο απαιτητικός. Οι ανάγκες της σύγχρονης μητέρας είναι τόσο πολυδιάστατες, όσο και οι απαιτήσεις που έχει το περιβάλλον της από την ίδια. Πάνω από όλα όμως, η μητέρα είναι υπεύθυνη για την ανατροφή και την ένταξη των παιδιών της στο κοινωνικό σύνολο, είναι αυτή που τους μεταδίδει τις ηθικές αρχές και τους κανόνες της κοινωνίας που ανήκει. Η αποστολή της μητέρας, λοιπόν, είναι καθοριστική καθώς επηρεάζει και διαμορφώνει το μέλλον της κοινωνίας μας.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Δύναμη και Υγεία σε όλες τις μητέρες».

ΝΠ Πρόνοιας Δ. Σπάρτης: «Η μάνα
το πρόσωπο που πρέπει να τιμάται κάθε στιγμή»
«Μητέρα, ο φορέας της ζωής, η ενσάρκωσης της γεννήτρας φύσης, το όχημα του Λόγου και του Φωτός, το φύτρο των συναισθημάτων, η ακρότητα της αυτοθυσίας, ο ύμνος της ανθρώπινης ελευθερίας, η κιβωτός της στοργής, της αγάπης, το απάνεμο λιμάνι κάθε ανθρώπου.

Το πρόσωπο που πρέπει να τιμάται κάθε στιγμή, η μάνα η μία η ανεπανάληπτη.

Το Ν.Π  Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης, συμμετέχοντας σ’ αυτή τη πανανθρώπινη γιορτή, κάνει κατάθεση ψυχής και ευλαβικά υποκλίνεται στην εικόνα της κάθε Μάνας όπου γης.

Στον χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΠΗ  Ξηροκαμπίου, θα υλοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις την 13η Μαΐου και ώρα 11 π.μ. Θα γίνουν σχετικές ομιλίες, ακολουθούμενες από τραγούδι και χορό.

Καλούμε τις Μανάδες να συνεορτάσουμε.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Πατσιλίβας  Θεμιστοκλής»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος