Φωτιά έκαψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του προέδρου της ΑΕ Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Το όχημα του Δ. Νικόλαρου ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του

Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 13:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτιά έκαψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του προέδρου της ΑΕ Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το βράδυ της Πέμπτης (3/5) το αυτοκίνητο του προέδρου της ΑΕ Σπάρτη, Δημήτρη Νικόλαρου. Το όχημα μάρκας Peugeot του ισχυρού άνδρα της ΑΕ ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του στο Παλαιολόγιο Σπάρτης, ενώ εκείνος απουσίαζε. Ο Δ. Νικόλαρος επέστρεψε στο σπίτι του περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής και τρεις ώρες αργότερα (στις 5 τα ξημερώματα), αξιωματικοί της Πυροσβεστικής χτύπησαν το κουδούνι του για να ρωτήσουν εάν το όχημα που είχε -ήδη- τυλιχθεί στις φλόγες ανήκε σε εκείνον. Παρά τις προσπάθειες, οι πυροσβέστες δεν ήταν εφικτό να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή του οχήματος.

Η φωτιά εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και μένει να διερευνηθεί εάν οφείλεται σε μηχανική βλάβη (πχ βραχυκύκλωμα) ή ενδεχομένως αποτελεί εγκληματική ενέργεια. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης.

Ο Δ. Νικόλαρος μίλησε στο Sport24.gr για το περιστατικό, αναφέροντας τα εξής: «Αργήσαμε να πάμε στο σπίτι και είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου σε συγκεκριμένο σημείο, όπου το αφήνω πάντα. Στις 05.00 μου χτύπησε το κουδούνι η Πυροσβεστική και με ειδοποίησε για αυτό που συνέβη. Είναι βραχυκύκλωμα; Εμπρησμός; Για ποιο λόγο έγινε; Ποιον ενοχλήσαμε; Ή κάποιον πάμε να ενοχλήσουμε; Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία αναζητούν τα αίτια. Δεν είχα δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, αλλά δεν ξέρει κανείς πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων και βλέπουμε...»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti